fbpx Skip to main content

Expositie Harmen Piekema & Martijn Kort – Van Beresteyn, Veendam

Vanaf 13 mei tot 1 juli zullen Harmen Piekema en Martijn Kort hun mooiste beelden tentoonstellen in de van Beresteyn te Veendam. Droom weg bij de mooie landschappen en moderne architectuur, neem een kijkje door de ogen van beide fotografen naar de omgeving om ons heen.

Martijn Kort

Fine art architectuur en landschappen.

Martijn Kort (36, Veendam) is fine art en architectuur fotograaf. Zijn fine art beelden kenmerken zich door het gebruik van lange sluitertijden en strakke composities. Hierdoor is hij in staat om een sfeer neer te zetten die gebaseerd is op zijn innerlijke visie.
In zijn architectuur fotografie gebruikt Martijn deze techniek om het verstrijken van tijd vast te leggen. Hierdoor wordt een gevoel vast gelegd in plaats van een moment. De foto’s lijken hierdoor natuurgetrouw maar zijn in feite een weergave van een langere periode. Daarnaast is Martijn ambassadeur van Zeiss Nederland en Nisi Filters.

Harmen Piekema

Landschapsfotografie

Harmen Piekema (37, Groningen) is een landschapsfotograaf “pur sang” die er letterlijk alles voor over heeft om dé perfecte opname te kunnen maken. Van urenlange tochten door wind, sneeuw en/of regen tot het schuifelen op ijsschotsen en gladde rotsen langs de kust. Daarnaast is Harmen ambassadeur voor Nisi Filters Benelux en Tamron Nederland. 
Maak kennis met de mooie landschappen die Harmen heeft weten vast te leggen tijdens zijn reizen.

De expositie is dagelijks te bezoeken van 10:00 tot 18:00 uur.

Van Beresteyn
Museumplein 5a, Veendam

 

Toegang is gratis

Martijn.Kort

Author Martijn.Kort

Fine art photographer focusing on architecture and cityscapes as well as capturing unique moments from the cockpit. Writing about photography techniques and sharing reviews. Ambassador for both ZEISS Netherlands and Nisi Filters. If you like my work, consider following me on Instagram!

More posts by Martijn.Kort

Leave a Reply

hello@martijnkort-photography.com