Goed en professioneel beeldmateriaal is ontzettend belangrijk.

Mijn services

Als architectuur en cityscape fotograaf ben ik gespecialiseerd in de volgende onderwerpen

Architectuur fotografie

in Amsterdam & Rotterdam

Bent u op zoek naar een professionele architectuur en projectfotograaf in Amsterdam of Rotterdam?

Als fine-art en architectuur fotograaf hou ik van strakke en “cleane” beelden, zonder afleiding van het onderwerp. Wilt u heldere beelden van uw kantoor, villa of uw meest recente project? Dan kan ik deze voor u maken.

Goed beeldmateriaal is belangrijk, zeker in de huidige visuele tijd. Uw merk wordt meteen geassocieerd met het type beelden dat u gebruikt op uw website, Google (maps), in uw folders, persberichten en overige communicatie. Het is belangrijk om deze beelden regelmatig te updaten. Zorgen voor een fris en duidelijk beeld beleid is key voor een goede en frisse communicatie.

Avond en nacht fotografie lijken makkelijk maar hier komen veel zaken bij kijken. Met mijn oog voor deze details zullen uw beelden de wow factor krijgen.
Uw object uitlichten en mooi neer zetten in het “blauwe uur” is mijn specialisme.

Gratis kennismakingsgesprek!

Het is altijd fijn om te zien met wie u zaken doet. Daarom kom ik graag langs om uw wensen te bespreken.

Vraag een kennismakingsgesprek aan!Vraag een kennismakingsgesprek aan!

Architectuur fotografie door Martijn Kort

MOGELIJKHEDEN
  • Architectuur fotografie
  • Project fotografie
  • Zakelijke fotografie
  • Drone beelden
  • Social media campagne
  • Snelle levering voor persberichten
  • Fine-Art fotografie
AWARDS
  • Hasselblad Masters 2018 finalist.
  • Meerdere internationale eervolle vermeldingen met mijn architectuur fotografie.
  • Sinds 2016 ambassadeur voor Zeiss Nederland en Nisi Filters
KLANTEN
A’DAM toren, Sir Adam Hotel Amsterdam, Blikvanger, BAM wonen, Brandwave, Pink Ribbon, Muntz, JP van Eesteren, Parool

Waarom mij als project of architectuur fotograaf inhuren?

Communicatie en planning

Creëren van de best mogelijke content, specifiek voor u.

Communicatie is belangrijk om de best mogelijke content te creëren voor u. Voor we beginnen wil ik eerst goed weten wat voor u belangrijk is en hoe we dit op een creatieve manier kunnen vastleggen. Tijdens het project zullen we veelvuldig contact houden om te garanderen dat uw wensen vervult zullen worden. Indien we echt unieke beelden maken, is het belangrijk om een goede planning te maken (zeker omdat we vaak ook van het weer afhankelijk zijn). Het eind resultaat moet een uniek beeld verhaal zijn die zich vertaald naar uw merk.

Creativiteit en specialisme

Fine art en avond fotografie zijn mijn specialiteit.

Unieke beelden van uw project of gebouw, gemaakt tijdens de avond trekken zeker de aandacht! Maak gebruik van mijn fotografie voor uw communicatie, website, funda en persberichten. De avond en nacht brengen een aantal grote uitdagingen met zich mee, waar ik zeer vertrouwd mee ben. Inmiddels fotografeer ik al een aantal jaren onder deze moeilijke omstandigheden en met zowel mijn apparatuur als mijn kennis op dit gebied ben ik in staat unieke beelden te maken.
Daarnaast kijk ik met een ander oog naar architectuur. Ik bekijk het meer vanuit de ogen van een architect. Welke lijnen spelen er de hoofdrol, waar liggen nuances in het ontwerp. Deze delen laat ik extra spreken in mijn fine-art bewerkingen. Met mijn fine-art fotografie heb ik meerdere internationale eervolle vermeldingen ontvangen en stond ik in de finale van de Hasselblad Masters 2018. Dus wilt u eens wat anders dan de standaard foto's? Dan bent u bij mij op het juiste adres!

Laten we samenwerken!